Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Μας Ψεκάζουν : οι φωτογραφίκές αποδείξεις

Πολύ συχνά βλέπουμε τον τελυταίο καιρό φωτογραφίες που εμφανίζονται στα διάφορα μπλόγκς ή στα κοινωνικά δίκτυα που μας παρουσιάζονται ως αποδείξεις για την ύπαρξη χημικών ψεκασμών. Συνήθως αυτές οι φωτογραφίες μας δείχνουν εσωτερικά μεγάλων αεροσκαφών τα οποία έχουν εγκατεστημένα μέσα συστήματα με βαρέλια, σωλήνες και ηλεκτρονικά τα οποία δείχνουν απολύτως μυστηριώδη... Άλλα επίσης μας δείχνουν διάφορα ακροφύσια τα οποία είναι εγκατεστημενα στο εξωτερικό του αεροσκάφους και επίσης μας λένε ότι πρόκειτε για ακροφύσια ψεκασμού.

Το πρόβλημα είναι ότι το συμπέρασμα πως πρόκειται για απόρρητες φωτογραφίες που έχουν διαρεύσει και αποδυκνείουν την ύπαρξη αεροψεκασμών είναι το ίδιο με το να συμπεράνουμε ότι πρόκειτε για ιπτάμενα ζυθποιεία μπύρας τα οποία εκμεταλεύονται την χαμηλή πίεση στα 30000 πόδια ώστε να πετύχουν εξωτικές ποικιλίες του δημοφιλούς ποτού.

Πάμε λοιπόν να δούμε αν μπορούμε να λύσουμε το μυστήριο



Συστήματα χημικού Ψεκασμού ή βαρέλια με νερό?

Μπύρα, νερό ή διάλυμα LSD?

Ο Μάκης ο Ψεκαστής ποζάρει με περιφάνεια δίπλα σε βαρέλια με τοξικά δηλητήρια και ψηχοτροπικές ουσίες

Ο πιλότος κύριος Φτερακίδης γνωστός ψεκαστής κάνει επιθεώρηση στα βαρέλια. Μετά από τόσα χρόνια ψεκασμούς δεστε πόσο σίγουρος είναι για τον εαυτό του και δεν φοράει προστατευτική στολή.

Δεκάδες βαρέλια γεμάτα με τι? Στο βάθος διακρύνεται γκρούπ τουριστών της νέας τάξης που ήρθε να ελέγξει με ποιο τρόπο προχοράει το σχέδιο εξόντωσης των απλών ανθρώπων.

Νεοταξίτης τουριστικός οδηγός εξηγεί σε τουρίστες(με κινητά) για τη διαδικασία των χημικών ψεκασμών.
Αρκετά με το χιούμορ νομίζω. Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης... τι είναι όλ'αυτά αν δεν είναι για ψεκασμούς? (η για μπύρα)

Αυτά είναι σχεδόν όλα φωτογραφίες προτότυπων αεροσκαφών δοκιμών τα οποία είναι εφοδιασμένα με βαρέλια έρματος, αν και υπάρχουν μερικά που είναι εσωτερικό των πυροσβεστικών αεροπλάνων(βλ τελυταία)..

Βαρέλια έρματος είναι μεγάλα βαρέλια νερού που χρησιμοποιούνται για την προσομοίωση των επιβατών κατά τη δοκιμή διαφόρων συνθέσεων του βάρος και την ισορροπία του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων. Τα βαρέλια μερικές φορές είναι απομονωμένοι, και μερικές φορές συνδέονται με τους σωλήνες, έτσι ώστε το νερό μπορεί να αντληθεί γύρω από την πτήση για την προσομοίωση των κινήσεων των επιβατών.

Έτσι σας προτείνω αν σας δείξει κανείς τέτοιες φωτογραφίες να τον ενημερώσετε για το τι απεικονίζουν.

Τα ακροφύσια του θανάτου (ή κάτι ποιο απλό?)

Η επόμενη σειρά από φωτογραφίες απεικονίζει διάφορα ακροφύσια των οποίοων οι φωτογραφίες χρησιμοποιούνται ως απόδειξη για την ύπαρκη των αεροψεκασμών. Αυτή τη φορά θα σχολιάζω μία μία τις φωτογραφίες.



Πολύ ύποτες σωλήνες, αλλά γιατί οι μισοί από αυτούς που είναι στραμμένες μπροστά;

Το αεροπλάνο δεν είναι για τον ψεκασμό της ατμόσφαιρας αλλά για δειγματοληψία της. Είναι ένα ερευνητικό αεροσκάφος, με εγγραφή N701BN, λειτουργεί από το τμήμα εθνικής ενεργειακής των ΗΠΑ. Είναι λίγο πολύ μοναδικό, γι 'αυτό είναι ελάχιστα πιθανό να είναι υπεύθυνο για όλα τα επίμονα contrails βλέπουμε κάθε μέρα. Η έρευνα είναι κυρίως για τους ρύπους στην ατμόσφαιρα, κυρίως από τον άνθρακα και το πετρέλαιο καύσης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά ερυενά επίσης τις ιδιότητες των νεφών, τα οποία περιλαμβάνουν και contrails.


Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια συσκευή ψεκασμού, αλλά αρκετά αβλαβείς. Είναι σε ένα NKC-135A (55 - 3128) με τον τροποποιημένο σωλήνα ανεφοδιασμού για να εκτοξεύει νερό. Αυτό χρησιμοποιείται από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ για έλεγχο των πάγων σε αεροπλάνα κατά την πτήση.

Αυτή είναι φωτό σε δράση του ίδιου συστήματος



Η επόμενη είναι μία φωτογραφία από βίντεο που ασχολείτε με chemtrails


Δείχνει το άνοιγμα και βοηθητικό βάριδι για μια ELF κεραία ή οποία είναι ένα πολύ μακρύ καλώδιο που εκτείνεται πίσω από το αεροσκάφος για αρκετές εκατοντάδες πόδια και χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με υποβρύχια. Το βαρίδι είναι απλά κωνικού σχήματος. Εδώ είναι μια κοντινή φωτό του συστήματος


Αυτά τα ολίγα σήμερα. Είμαι στη διάθεσή σας να μου στείλετε φωτογραφίες ή βίντεο τα οποία χρησιμοποιούνται ως δήθεν αποδεικτικά στοιχεία για την ηλιθιότητα των χημικών ψεκασμών να σας βοηθήσω να καταλάβουμε τι απεικονίζουν.

1 σχόλιο:

  1. Κατατοπιστικός όπως πάντα, σε ευχαριστώ για την αναλυτικότατη επεξήγησή σου και για το ότι συγκρατήθηκες απαντώντας ευγενικά στην ερώτηση μου (στο προηγούμενο post σου). Εγώ ραδιοερασιτέχνη και ευρυζωνικό σε γνώρισα αλλά έχεις ανέβει πολλά επίπεδα φίλε μου...να'σαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή